06 33 84 38 49

Dietiste

image004

Diëtiste

Mijn naam is Marion Jansen-Manders, getrouwd, moeder van een dochter en een zoon en geboren en getogen in Volkel. In mijn vrije tijd schilder ik graag en sport ik bij een gym club (waarbij gezellig samen actief zijn voorop staat). Verder heb ik als hobby’s koken, lezen en tuinieren.

In 1987 ben ik als diëtist afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna heb ik tot 2014 met veel plezier als diëtiste gewerkt bij Thuiszorg Pantein. Daar werkte ik met alle leeftijden en doelgroepen en had ik als kinderdiëtist het aandachtsgebied jeugdgezondheidszorg,

Het mooie van mijn werk vind ik het contact met mensen. Als diëtist moet je creatief zijn. Het is een uitdaging om bijvoorbeeld voor iemand die geen ei, melk en tarwe kan verdragen toch een lekker recept te bedenken voor pannenkoeken of taart. Het is fijn als iemand zich door veranderingen in de voeding weer beter voelt. Ik wil mensen stimuleren weer bewuster te proeven en met aandacht te genieten van eten. En mensen op een positieve manier ondersteunen bij het gaan voor een fitter leven.